CAD

De Boer Verspaning werkt met de meest actuele versie van Solidworks Premium. Hiermee kunnen wij in productontwikkeling voor u een belangrijke rol spelen. Door uw product 3 Dimensionaal op te tekenen kunnen we een beter inzicht krijgen in de werking en functionaliteit. Verder optimaliseren wij hierin het product voor de productie zodat de productiekosten lager komen te liggen. Tevens kunnen wij voor u een volledig bematte tekening verzorgen.Door de geintrigeerde koppeling met met ons CAM pakket zijn wijzigingen aan het product meestal eenvoudig door te voeren.

CAM

Wij programmeren met de meest actuele versie van Edgecam. Door de workflow functie kunnen wij hierin snel uw product opspannen in een digitale bewerkings omgeving. Eigenschappen zoals vorm en materiaal worden direct uit het cad model gehaald zodat we met de juiste parameters het product gaan bewerken, en fouten hierdoor zo tot een minimum kunnen worden beperkt.
De machinale bewerkingen en cyclustijden kunnen wij optimaal beïnvloeden door verschilende functie's, zodat dit leidt tot een optimaal bewerkings resultaat. Tevens verzorgt de grafische simulatie voor een reële weergave van de bewerking en geeft eventueële fouten op tijd aan zodat we nog voor de daadwerkelijke productie dit kunnen verbeteren, en de efficentie op de werkvloer verhogen.
Door de geïntegreerde koppeling met Solidworks werk je altijd met het meest actuele product in de bewerkingsomgeving. Op deze manier vindt er een dynamische doorstroming van ontwerp naar productieomgeving plaats en kun je hierdoor snel handelen.

De Boer Verspaning

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op