Diensten

De Boer Verspaning

Onze diensten

Waar kunnen wij jou mee helpen? Ons hart gaat sneller kloppen wanneer we onze (CNC) machines voor jou mogen aanzetten. Geen vraag is ons te gek. Daag ons maar uit met een verspanende vraag. Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten.

CAD / CAM

De Boer Verspaning werkt met de meest actuele versie van het Solidworks CAD-programma en dat levert louter voordelen op voor onze klanten.

CNC Frezen

CNC frezen

Trots zijn we op ons machinepark. We kunnen 3-, 4- en 5-assig frezen. Zeker met onze Hermle C400 worden we “gevreesd” in het werkveld.

CNC Draaien

CNC draaien

We ‘draaien’ er niet om heen. CNC draaien is een van onze specialiteiten. Onze vakmensen maken de mooiste dingen op verschillende materialen.

3D meten

3D meten

Niet voor niets luidt het spreekwoord ‘Meten is weten’. We meten daarom onze producten frequent in onze geconditioneerde meetkamer die een constante temperatuur heeft van 20 graden Celsius.

Nabewerken

Mochten je producten nog een eventuele nabewerking nodig hebben zoals harden, slijpen, anodiseren, galvaniseren of lassen? Geen probleem. De Boer Verspaning kan dit ook voor je verzorgen. We hebben alles in huis om dit te realiseren.

Meer weten over onze verspanende mogelijkheden?

Neem contact met ons op!