CAD / CAM

CAD / CAM

De Boer Verspaning werkt met de meest actuele versie van het Solidworks CAD-programma en dat levert louter voordelen op voor onze klanten. Door de 3D-tekening krijgen we een beter inzicht in de werking en functionaliteit. Het productieproces verloopt beter en soepeler en daardoor kunnen de productiekosten naar beneden worden bijgesteld. Tevens zijn we in staat om een volledig bematte tekening te verzorgen. Tot slot heeft het CAD-programma een geïntegreerde koppeling met ons CAM-pakket zodat we eenvoudig wijzigingen aan het product kunnen doorvoeren

Voordelen van CAD / CAM

  • Reduceren en vroegtijdig opsporen van fouten
  • Minder en eenvoudige productieprocessen
  • Meer mogelijkheid voor maatwerk
  • Betere kostprijs door soepel productieproces

Wij programmeren met de meest actuele versie van Edgecam. Door de workflow-functie kunnen wij jouw product snel opspannen in een digitale bewerkingsomgeving. Eigenschappen zoals vorm en materiaal worden direct uit het CAD-model gehaald zodat we het product met de juiste parameters bewerken en fouten tot een minimum worden beperkt.
Dankzij verschillende functies kunnen we de machinale bewerkingen en cyclustijden beïnvloeden en dat leidt tot een optimaal bewerkingsresultaat. Tevens zorgt de grafische simulatie voor een reële weergave van de bewerking. Eventuele fouten worden op tijd zichtbaar en kunnen nog voor de daadwerkelijke productie worden hersteld.

Door de geïntegreerde koppeling met het Solidworks CAD-programma werk je in de bewerkingsomgeving altijd met het meest actuele product. Op deze manier vindt een dynamische doorstroming plaats van ontwerp naar productieomgeving en kun je dus snel handelen.

Onze diensten

Bekijk wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

CNC Frezen

CNC Draaien

3D Meten

Nabewerken

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem contact met ons op!