CNC frezen

CNC frezen

Onze grote passie is frezen. Door ons machinepark en gepassioneerde vakmensen worden we ‘gevreesd’ in het werkveld. We zijn trots op onze freesmachines. We kunnen 3-, 4- en 5-assig frezen. Van een draai-frees combinatie met stafaanvoer en overnamespil tot een onze 5-assige Hermle C 400 freesmachine.

Het kan bij De Boer allemaal! Zowel horizontaal als verticaal. En voor zowel grote series als enkelstuks hebben we de perfectie freesmachines in huis die moeiteloos zeer nauwkeuring op aluminium, staal en exotische materialen kunnen frezen.

CNC Frezen

Waarom CNC frezen bij De Boer?

  • 3-,4-, en 5-assig frezen
  • Zowel horizontaal als verticaal
  • Gepassioneerde vakmensen
  • Zeer nauwkeurig
  • Enkelstuks en grote series
  • Op aluminium, staal en exotische materialen

Het mooie van CNC-frezen is dat je door de asymmetrische bewerking extreem nauwkeurig en heel snel de meest complexe 2D- en 3D-vormen uit kan frezen. Maar wat is nou frezen eigenlijk? We leggen het je graag even uit. Frezen is een verspanende bewerking waarbij met een roterende frees materiaal wordt verwijderd. Bij het frezen zit het werkstuk in de freesmachine geklemd en beweegt juist het gereedschap langs het materiaal. Dat is bij CNC-draaien het tegenovergestelde. 

Een verspanende vraag? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Bekijk wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

CAD / CAM

CNC Draaien

3D Meten

Nabewerken

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem contact met ons op!