Over ons

De Boer Verspaning

Wie zijn wij?

Iedereen kent ze wel. Die kerels die zich uren achtereen kunnen terugtrekken in schuur of werkplaats om aan hun droom te werken. Voor de een is het een oldtimer die moet worden gerestaureerd, voor de ander een machine die helemaal vanuit het niets moet worden opgebouwd. Ook Jacco de Boer is zo’n man. Hij heeft er alleen voor gekozen om zijn hobby in te ruilen voor het eigen ondernemerschap. Inmiddels is hij dankzij zijn ruime ervaring (meer dan 25 jaar) en deskundige team met De Boer Verspaning uitgegroeid tot één van de toonaangevende metaalbewerkingsbedrijven in de regio rondom Enter. Houdt de ambitie daar op? “Nee, wij willen de beste worden in draaien en frezen”, klinkt het stellig.

Daag ons maar uit. Wij lossen deze graag voor je op!

Heb je een verspanende vraag?

Diensten

Waar kunnen wij jou mee helpen? Ons hart gaat sneller kloppen wanneer we onze (CNC) machines voor jou mogen aanzetten. Geen vraag is ons te gek. Daag ons maar uit met een verspanende vraag. Hier vind je een overzicht van al onze diensten.

Machinepark

Om kwaliteit te leveren hebben we louter vakmensen aan het werk die met een grote glimlach werken met een uitstekend machinepark. Continue investeren we in opleidingen, machines en apparaten zoals CNC freesmachines, CNC draaimachines en een 3D meetmachine.

Waarom De Boer Verspaning?

Kwaliteit

Snelheid

Groot machinepark

Kleine en grote series

Prototypes

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem contact met ons op!